dilluns, 13 de juliol del 2009

NO HEM ARRIBAT SENCERES

Però si sanes i estàlvies.
Avui ha començat la nostra aventura al Perú. Ens hem llevat a les 3 de la matinada, en Joan ens ha portat fins a l'aeroport del Prat i d'allà cap a Amsterdam. 1.Teníem una hora per fer el transbord, hem complert i, fins i tot, hem tingut temps d'anar dos cops al bany... Però sembla que les nostres companyes de viatge inseparables no ho han fet.
13 hores d'avió d'Amsterdam a Lima, no saber on posar el cul, menjar cada hora, “toallitas” calentes, menjar picant i fred, pel·lícules doblades amb accent sudamericà, vol sense turbulències, molt plàcid i canvi d'horari.
Just abans d'aterrar han desinfectat l'avió, per ordre del govern peruà. D'aquesta manera, volen evitar que hi hagi més casos d'afectats amb la Grip Nova. Imagineu-vos totes les hostesses de vol, tirant per tot l'avió com un insecticida, de poc que no ens afoguem tots allà dins.

Hem arribat a Lima a les 4 de la tarda, 11 de la nit a Catalunya. Nosaltres puntuals... les nostres motxilles no.
Sembla que s'han agafat un dia de festa a Amsterdam. Però demà al vespre, això ens han dit, ens les enviaran a casa d'en Christian. Avui, després de mesos de comunicació via Internet, ens hem trobat. Ens esperava a l'aeroport amb un cartell on hi deia “ALBA DANÉS”, i allà estàvem nosaltres sense motxilles. Ens quedarem un dia més a Lima, i l'aprofitarem per conèixer una mica la capital. I quan hàgim recuperat la motxilla, emprendrem el nostre viatge.
Ara ens trobem al districte de Miraflores a casa d'en Christian i la seva esposa (dissabte es casen per segona vegada). Estem molt bé però hem hagut de fer uns canvis de plans.

Demà us explicarem com estan les coses, no cal que patiu!! Petons a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada