dimarts, 14 de juliol del 2009

MALGRAT TOT... BUENA ONDA!!



Ha estat un dia per conèixer Lima. Hem viatjat per la ciutat amb un bus turístic (Districte San Isidro, Miraflores, Centro).

Hem visitat l'Esglèsia de San Francisco, on hi havia un museu i unes catacumbes (fosses comunes plenes de restes humanes). Actualment, en el convent hi viuen una vintena de franciscanos que proporcionen aliment algunes persones indigents.

Després hem anat a la costa del barrio de Miraflores, on hem conegut a Julito, un home que ven il·legalment obridors). Ens hem explicat coses dels nostres països i de la nostra vida, i hem gaudit una estona escoltant les seves històries. Avui ens hem trobat amb la primera cara amable i simpàtica d'aquest viatge.

Per últim, només dir que tenim les motxilles!

3 comentaris:

  1. Hola flors soc la Marta Sabido. Espero k us ho paseu mb, pero per ho k llegit i la meva tieta m'ha explicat dormiu un xic masa,heu de dormir menos i visitar mes coses. Bueno floretes ja anirem parlant pel blog, disfruteu molt i k vagi bé. Petons.

    ResponElimina
  2. hola buenas tardes, ya veo que os defendeis muy bien por lima, ya os habeis acostumbrado al horario? el tiempo que tal?por aqui mucha calor y todo igual que cuando marchasteis bueno me voy a dormir buenas noches besos

    ResponElimina
  3. ostres quin moviment ultimament aquest blog... jo k entrava una vegada per setmana... veig que hauré d'entrar més sovint que he hagut de llegir 3 posts de cop xD

    que bé que estigueu bé!! :p

    ptons des de bcn!

    ResponElimina