dimarts, 14 de juliol del 2009

EL PRIMER PISCO

Esmorzar a la platja, a Miraflores. Així hem començat el dia!
Després, una hora d'avió per arribar a Arequipa. I per fi, hem tornat a veure el blau del cel. A Lima, acostuma a estar molt emboirat i ennuvolat, en canvi Arequipa ens ha rebut amb una fantàstica posta de sol.


Una ciutat completament diferent, les cases i la gent"els ariquipeños" són molt més autèntics, per entendre'ns. Un ambient molt més rural i menys occidentalitzat com és el barri de Miraflores de Lima. Això si, sempre acompanyades del so dels claxons del taxis i el caos dels cotxes.

De seguida s'ha fet tard, ja instal·lades a l'hostal Home Sweet Home

(com diu la guia "algo rancias") i malgrat la mala impresió del primer moment, un servei molt agradable... demà us explicarem sobre l'esmorzar que està incluit al preu de 50soles per habitació.

Una volta nocturna per la segona ciutat més gran de Perú ens ha servit per fer-nos una idea del què ens espera... i com no podia ser d'altra manera hem aprofitat l'ambient dels pubs per fer un primer "trago" de PISCO*!


A mi, Alba no m'agrada massa l'alcohol, i l'Anna aposta més pels cubates de casa així que el primer "trago" no ha estat allò que en diguem... un gran descobriment. Però no hem pas quedat malament i del got n'hem deixat un culet i prou, ens acompanyava l'ambient i la música: entre clàssics del rock i el pop internacional i música llatina.
Demà un nou dia a Arequipa... qui sap si més Pisco? Això sí, serà acompanyat de música tradicional i en directe ;)

Salut!



*(El Pisco es el aguardiente de uva peruano obtenido de la destilación de los caldos frescos de la fermentación exclusiva del mosto de uva) Aquesta és la recepta oficial, nosaltres hem pres una combinació amb Sprite i limón (que és el que nosaltres en diem lima), per rebaixar la dosis!

2 comentaris:

  1. Veig que esteu molt i molt bé i això m'encanta!!!
    Doncs vigileu amb el Psico que pot ser perillos eh??? Les fotos són molt xules i els paisatges preciosos!!!!
    Aquí tot correcte, un petonàs!!!!!

    ResponElimina
  2. ya veo que estais felices y contentas eso me tranquiliza cuidado con el pisco muy bonitas las fotos por aqui todo bien besos

    ResponElimina